The TVC Group

TVC group, part of The Economist Group, relocated to a refurbished warehouse building in the heart of Camden, London. They required a modern, unique space that would reflect their forward thinking ideas and maintain an open-flow work ethic.

"We used contrasting and atypical materials to best represent this young and fresh media company. "

Material Significance
The office design created a multitude of working spaces aimed at increasing the wellbeing of staff, and the productivity and discovery of connections throughout the company. This was achieved through a considered selection of large and small group spaces with glass divisions to inspire communication.

The material selection mimicked elements of the warehouse roots of the building, incorporating chipboard and exposed wiring in the lighting.

Client
The TVC Group

Type
Commercial Office

more projects